Bewust-Heel
Vul het leven met jezelf in plaats van dat je jezelf vult met het leven
contactgegevens

Bewust-Heel

Praktijk voor coaching en energetische natuurgeneeswijzen

Suzanna Van Loo-Smits

Spechtenkamp 282

3607 KR  Maarssen

06-24242587

suzanna@bewust-heel.nl

Reacties

Hildemaria broelinckx op 17-03-2016 09:29

Je weet me heel erg te raken Suzanna. Vooral met je oprecht delen over je eigen "cirkel-ervaring" en het kijken in de spiegel van je vriendenkring. ik ga op dit moment zelf door een heel heftig pijnpunt/knooppunt waarbij mijn omgeving ook heel sterk spiegelt. En mijn diepste overlevingsacts naar boven komen ( en ja die zijn behoorlijk zelf-destructief!) ook dit onder ogen durven zien en zelfs deze zelfdestructie omarmen, en met een milde blik en een zacht hart laten zijn..) de wereld willen redden omdat je zelf "het licht" hebt gezien..draagt ook een valkuil in zich. Als ik het niet meer nodig heb van de ander(en) om erkend te worden in mijn gave/kracht zal deze een vrije weg naar buiten toe vinden. Dat is wat nu in me opkomt.. Dank je voor je oprechte eerlijkheid! Hildemaria@telenet.be

Suzanna op 17-03-2016 09:58

Bedankt voor jouw bericht Hilde! wat mooi wat je zegt! heel veel sterkte met deze groei en het helen van jezelf! Suzanna

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld