Bewust-Heel
Vul het leven met jezelf in plaats van dat je jezelf vult met het leven
Wie ben ik?!

In dit artikel wil ik mijzelf kort samengevat voorstellen. 

Mijn naam is Suzanna. Mijn leven is mijn leerschool (geweest) en door de heftige ervaringen waar ik van dag 1 af doorheen ben gegaan ben ik nu op dit punt uitgekomen waar ik mijn ervaringen wil gebruiken om anderen van dienst te zijn.

Sommigen noemen het mediumschap, helderziendheid of paranormaal omdat ik onzichtbare informatie kan voelen, horen, en zien. Ik noem het anders: ENERGETISCH CONTACT/COMMUNICATIE. Dat houdt in dat ik contact kan maken met de energie dat alles wat leeft uitstraalt en bij zich draagt. Ik haal daar informatie uit die van nut kan zijn voor diegene die een hulpvraag heeft. Deze informatie zet ik om in woorden omdat dat de meest gebruikelijke taal is waar we (nu nog) gebruik van maken. Dit heeft niets te maken met het paranormale, toekomstvoorspellen of de weg uitstippelen voor iemand. Mijn doel is juist dat iemand zijn eigen antwoorden weer vindt en daar waar degene vast zit net datgene te kunnen aanraken waardoor het weer gaat stromen en diegene zijn eigen pad weer wil, en kan uitstippelen. Communicatie dus. Precies daar waar degene is gestopt met zichzelf te communiceren fungeer ik als tolk. We kunnen dit allemaal maar we hebben niet allemaal het zelfde puzzelstukje te volbrengen in het leven. Mijn puzzelstuk wat ik te geven heb is het begeleiden van (eerst mijzelf) anderen om het contact/communicatie met henzelf (het hart/gevoel) te herstellen waardoor zij in staat zullen zijn zelf hun kracht te vinden en hun puzzelstuk in het leven te gaan bijdragen.

Ik heb een aantal relevante opleidingen gedaan toen ik mijn gevoeligheid ontdekte en daar werd al snel duidelijk dat ik wat mens en gezondheid (op alle levensvlakken) betreft veel te geven heb. Vaak is je grootste zwakte uiteindelijk je grootste kracht. Bij mij was mijn grootste zwakte dat ik mijzelf op alle vlakken kwijtraakte. Geestelijk en fysiek. Gaandeweg leerde ik de weg terug naar mijzelf en stroomden er manieren binnen hoe weer heel te worden. Dit wil ik graag delen met iedereen die open staat om het contact met zichzelf in alle opzichten weer te herstellen. Ik ben al een jaar of 8 bezig op dit gebied en heb al vele mensen mogen helpen hun kracht terug te vinden. Nu mijn kinderen wat groter zijn wil ik mijn passie ook echt gaan uitbreiden en mijn 'werk' van maken.

Onder het kopje behandelingen kunt u verder lezen waarvoor u bij mij terecht kan.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld